Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

χάρτινα

χάρτινα
Η χάρτινη κρεμαστή καρδιά Papier Mache, είναι ιδανική για να τη χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να τη διακοσμήσετε με όποια τεχνική θέλετε. Κολλήστε Washi Tapes, διακοσμήστε με σφραγίδες ή ζωγραφίστε την, συνδυάστε μικρά ξύλινα ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, κορδέλες, κορδόνια και ότι άλλο μπορείτε να..
4.67€
Χωρίς ΦΠΑ:3.77€
Χάρτινα Kουτιά Σπιτάκια Papier Mache, σε σετ 3 τεμαχίων, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν το ένα μέσα στο άλλο.Χρησιμοποιήστε τα ως έχουν ή διακοσμήστε τα με όποια τεχνική θέλετε. Κολλήστε Washi Tapes, διακοσμήστε με σφραγίδες ή ζωγραφίστε τα, συνδυάστε μικρά ξύλινα ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία..
5.75€
Χωρίς ΦΠΑ:4.64€
Χάρτινο κουτί Papier Mache Μπιζουτιέρα με καθρέφτη, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να το διακοσμήσετε με όποια τεχνική θέλετε. Κολλήστε Washi Tapes, διακοσμήστε με σφραγίδες ή ζωγραφίστε το, συνδυάστε μικρά ξύλινα ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, κορδέλες, κορδόνια και ότι άλλο μπορεί..
6.84€
Χωρίς ΦΠΑ:5.52€
Χάρτινο κουτί Papier Mache Μπιζουτιέρα με διάτρυτο καπάκι σε σχήμα κορώνας, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να το διακοσμήσετε με όποια τεχνική θέλετε. Κολλήστε Washi Tapes, διακοσμήστε με σφραγίδες ή ζωγραφίστε το, συνδυάστε μικρά ξύλινα ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, κορδέλες, κορδ..
3.77€
Χωρίς ΦΠΑ:3.04€
Χάρτινο κουτί Papier Mache σε σχήμα καρδιάς, με ανάγλυφα - διάτρητα σχέδια. Το καπάκι μπορεί να διαχωριστεί σε 2 τμήματα, αφαιρώντας την εσωτερική καρδιά, ώστε το περιεχόμενο του κουτιού να είναι εμφανές μέσα από τα διάτρητα σχέδια.Xρησιμοποιήστε το ως έχει, ή διακοσμήστε το με όποια τεχνική θέλετε...
3.77€
Χωρίς ΦΠΑ:3.04€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)