Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

κορδόνια

κορδόνια

Κορδόνια για κατασκευές! Πολλά διαφορετικά υλικά, διαστάσεις και χρώματα σας δίνουν αμέτρητες επιλογές. Κορδόνια από φυσική γιούτα, σπάγγο και χόρτο ράφια, κορδόνια κερωμένα,  βαμβακερά και σατέν, ακόμα κορδόνια τρίκλωνα rayon, μεταλλιζέ και δερματάκια. Διαλέξτε το κατάλληλο κορδόνι για κάθε περίπτωση.


Κορδόνι γιούτα σε φυσικό χρώμα. Πάχος: 1.5mm Μήκος: 50m..
3.17€
Χωρίς ΦΠΑ:2.56€
Κορδόνι δερματάκι σε χρώμα λευκό, πάχους 3mm. Εξαιρετικά σταθερό και φυσικό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες δώ..
2.55€
Χωρίς ΦΠΑ:2.06€
Κορδόνι δερματάκι σε χρώμα ροζ, πάχους 3mm. Εξαιρετικά σταθερό και φυσικό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες δώρω..
2.55€
Χωρίς ΦΠΑ:2.06€
Κορδόνι δερματάκι σε χρώμα πράσινο, πάχους 3mm. Εξαιρετικά σταθερό και φυσικό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες ..
2.55€
Χωρίς ΦΠΑ:2.06€
Κορδόνι δερματάκι σε χρώμα μέντα, πάχους 3mm. Εξαιρετικά σταθερό και φυσικό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες δώ..
2.55€
Χωρίς ΦΠΑ:2.06€
Κορδόνι δερματάκι σε χρώμα λιλά, πάχους 3mm. Εξαιρετικά σταθερό και φυσικό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες δώρ..
2.55€
Χωρίς ΦΠΑ:2.06€
Κορδόνι τρίχρωμο σπάγγος σε χρώματα λευκό-κόκκινο-μπλε. Μήκος: 100m..
4.34€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Κορδόνι τρίχρωμο σπάγγος σε χρώματα λευκό-κόκκινο-πράσινο. Μήκος: 100m..
4.34€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Κορδόνι τρέσσα σε σχέδιο ψαροκόκκαλο και χρώμα ιβουάρ. Μήκος: 5m..
2.57€
Χωρίς ΦΠΑ:2.07€
Σχοινί σε σχέδιο ψαροκόκκαλο, διαστάσεων 7mm x 5m...
4.67€
Χωρίς ΦΠΑ:3.77€
Κορδόνι γιούτα σε κουβαρίστρα, μήκους 10m, χρώματος φυσικού. Εξαιρετικά σταθερό για όμορφα, γερά δεσίματα. Ιδανικό για να δέσετε μπομπονιέρες, προσκλητήρια καθώς και λαμπάδες γάμου, λαμπάδες και κουτιά βάπτισης και λαδοσέτ.Χρησιμοποιήστε το επίσης σε συσκευασίες δώρων, κατασκευές και χειροτεχνίες...
1.56€
Χωρίς ΦΠΑ:1.26€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 147 (13 Σελ.)