Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

πυλος αρωματικός

πυλος αρωματικός

Μικρές και μεγάλες καρδιές, τριαντάφυλλα, αγγελάκια κι ορχιδέες από πηλό. Άρωμα βοτάνων και ρομαντική διάθεση για τις χειροποίητες κατασκευές σας : μπομπονιέρες, κοριτσίστικη βάπτιση, vintage κατασκευές, αρωματικά χώρου και αξεσουάρ.


Πηλός σε σχέδιο καρδιά joy με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα. Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, γ..
4.69€
Χωρίς ΦΠΑ:3.78€
Πηλός σε κουτάκι με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα. Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για να δώσε..
8.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.02€
Πηλός σε σχέδιο καρδιά πέρλα με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα. Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα,..
4.69€
Χωρίς ΦΠΑ:3.78€
Πηλός σε σχέδιο αστέρι με ουρά με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα. Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσ..
4.69€
Χωρίς ΦΠΑ:3.78€
Τριαντάφυλλο από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για ..
0.86€
Χωρίς ΦΠΑ:0.69€
Ορχιδέα από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα.Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για να δώσετε ένα..
0.86€
Χωρίς ΦΠΑ:0.69€
Καρδιά τριαντάφυλλα από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα.Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για ν..
1.79€
Χωρίς ΦΠΑ:1.44€
Καρδιά από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα.Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για να δώσετε ένα ..
0.86€
Χωρίς ΦΠΑ:0.69€
Καρδιά ελιά από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα.Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για να δώσετε..
1.79€
Χωρίς ΦΠΑ:1.44€
Αγγελάκι από πηλό με άρωμα βοτάνων, σε λευκό χρώμα.Χρησιμοποιήστε τον πηλό ως βασικό υλικό για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ρομαντικό στολισμό βάπτισης που θα περιλαμβάνει μπομπονιέρα και προσκλητήριο, λαμπάδα, κουτί και λαδοσέτ.Επίσης συνδυάστε τον πηλό με δαντέλες και λινάτσα, για να δώσετε έν..
0.86€
Χωρίς ΦΠΑ:0.69€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)