Μενου
Καλαθι
Αγόρασε με 4 άτοκες,χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα

ALCAD MX-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης

ALCAD MX-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης
ALCAD MX-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης
76.93€
Χωρίς ΦΠΑ: 62.04€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: dai.83573
19.23€ / μήνα με finloup logoμάθε περισσότερα

ALCAD MX-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης
(UHF ANTENNA MX, CHANNELS 21/48, G = 15DB)

 

Κεραία τετραπλής συστοιχίας με πολύ υψηλη απολαβη σχεδιασμένη για να καλύπτει τη ζώνη UHF έως και 694 MHz ενώ απορρίπτει τη ζώνη κινητών τηλεφώνων LTE700 και LTE800. Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, όλα τα εξαρτήματα είναι προσυναρμολογημένα και δεν απαιτούν εργαλεία για τη συναρμολόγησή τους.

Εγκαταστάσεις επίγειας ψηφιακής και αναλογικής τηλεόρασης, συλλογικές ή μεμονωμένες, όπου η απόρριψη της ζώνης LTE700 και LTE800 είναι απαραίτητη και απαιτείται υψηλό κέρδος και κατευθυντικότητα. Οι ανακλαστήρες αποφεύγουν παρεμβολές που λαμβάνονται από πίσω.

Απόρριψη σημάτων LTE700, LTE800 και GSM καθώς και σημάτων που προέρχονται από το κάτω μέρος της κεραίας. Στιβαρή κεραία με μεγάλη αντοχή τόσο στον ήλιο όσο και στην άλατα. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πλαστικό και γαλβανισμένο χάλυβα. Ανακλαστήρας μεγάλου μεγέθους, ρύθμιση γωνίας ανύψωσης, τοποθέτηση σε οριζόντια ή κάθετη πολικότητα. Περιλαμβάνει balun (συμμετριστή), ειδικά σχεδιασμένο για την κεραία, με βύσμα τύπου F που προστατεύεται μέσα στο κουτί balun. Συσκευάζεται ξεχωριστά.
 

Χαρακτηριστικά:

Τοποθέτηση-Εξωτερική

Απαιτεί Τροφοδοσία-Όχι

Χρώμα-Μαύρο