Μενου
Καλαθι
Αγόρασε με 4 άτοκες,χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα

ALCAD NEO-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης

ALCAD NEO-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης
ALCAD NEO-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης
55.16€
Χωρίς ΦΠΑ: 44.48€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: dai.79247
13.79€ / μήνα με finloup logoμάθε περισσότερα

ALCAD  NEO-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης 

Alcad NEO-047 Εξωτερική Κεραία Τηλεόρασης (δεν απαιτεί τροφοδοσία) σε Μαύρο Χρώμα Σύνδεση με Ομοαξονικό (Coaxial) Καλώδιο

Κεραία για βέλτιστη λήψη καναλιών DTT, με υψηλό κέρδος (16 dBi). Σχεδιασμένο για να καλύπτει τη ζώνη UHF έως και 694 MHz. Δεν υπάρχουν ενσωματωμένα φίλτρα απόρριψης LTE. Εύκολη τοποθέτηση και προσαρμογή, παρέχοντας μέγιστη στιβαρότητα και διασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια της εγκατάστασης. Κομψή σχεδίαση που αντανακλά τις εξαιρετικές ηλεκτρικές και μηχανικές ιδιότητες της κεραίας.

Εγκαταστάσεις επίγειας ψηφιακής και αναλογικής τηλεόρασης, συλλογικές ή μεμονωμένες, όπου η απόρριψη των ζωνών LTE700 και LTE800 πραγματοποιείται με εξωτερικό φίλτρο (δεν παρέχεται με αυτήν την κεραία) και απαιτείται υψηλό κέρδος και κατευθυντικότητα. Οι ανακλαστήρες εμποδίζουν τις παρεμβολές που παράγονται από τα σήματα που λαμβάνονται από το πίσω μέρος της κεραίας.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, zamak, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πλαστικό και γαλβανισμένο χάλυβα. Περιλαμβάνει έναν ταιριαστό μετασχηματιστή με βύσμα τύπου F, προστατευμένο μέσα σε ένα στεγανό περίβλημα (IP55). Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάσταση. Παρέχεται σε ατομική συσκευασία.
 

Χαρακτηριστικά:

Τοποθέτηση-Εξωτερική

Απαιτεί Τροφοδοσία-Όχι

Χρώμα-Μαύρο