Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

Σκαμπό - Ταμπουρέ - Πουφ

Σκαμπό - Ταμπουρέ - Πουφ
Brand: Ankor
Καρέκλα πλαστική κατάλληλη για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με μοντέρνο σχεδιασμό, σε καφέ κάμελ χρώμαΚαρέκλα PP κατάλληλη για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με μοντέρνο σχεδιασμό, σε καφέ κάμελ χρώμα. Η εμφάνιση της καρέκλας είναι απλή και κομψή χαρίζοντας υψηλή αισθητική στον χώρο σας...
33.90€
Χωρίς ΦΠΑ:27.34€
Brand: Ankor
Σκαμπό βελούδινο οβάλ κομψού και λιτού σχεδιασμού σε ροζ μωβ χρώμα και διακόσμηση κρόσσια στο κάτω μέρος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για βοηθητικό κάθισμα στο σαλόνι, στη κρεβατοκάμαρα ή στο γραφείο.Το βελούδο είναι η ιδανική υφή που μπορείτε να προσθέτετε στο σπίτι σας αυτή τη σεζόν. Τα έπιπλα από βε..
33.50€
Χωρίς ΦΠΑ:27.02€
Brand: Ankor
Σκαμπό βελούδινο κομψού και λιτού σχεδιασμού σε ροζ μωβ χρώμα και διακόσμηση κρόσσια στο κάτω μέρος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για βοηθητικό κάθισμα στο σαλόνι, στη κρεβατοκάμαρα ή στο γραφείο.Το βελούδο είναι η ιδανική υφή που μπορείτε να προσθέτετε στο σπίτι σας αυτή τη σεζόν. Τα έπιπλα από βελούδο..
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:24.11€
Brand: Ankor
Σκαμπό βελούδινο κομψού και λιτού σχεδιασμού σε σκούρο ροζ και γκρι χρώμα με διακόσμηση ματ χρυσό χώρισμα . Αποτελεί ιδανική επιλογή για βοηθητικό κάθισμα στο σαλόνι, στη κρεβατοκάμαρα ή στο γραφείο.Το βελούδο είναι η ιδανική υφή που μπορείτε να προσθέτετε στο σπίτι σας αυτή τη σεζόν. Τα έπιπλα από ..
23.50€
Χωρίς ΦΠΑ:18.95€
Brand: Ankor
Σκαμπό βελούδινο κομψού και λιτού σχεδιασμού σε γκρι χρώμα και διακόσμηση κρόσσια στο κάτω μέρος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για βοηθητικό κάθισμα στο σαλόνι, στη κρεβατοκάμαρα ή στο γραφείο.Το βελούδο είναι η ιδανική υφή που μπορείτε να προσθέτετε στο σπίτι σας αυτή τη σεζόν. Τα έπιπλα από βελούδο εί..
23.50€
Χωρίς ΦΠΑ:18.95€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)