Μενου
Καλαθι

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - Η inde.gr σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Επιλέξτε ιδανικούς και λειτουργικούς συνδυασμούς στην κατηγορία ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων από τα πιο γνωστά brands της αγοράς.
Brand: TIMILON Κωδικός: va.62508
Τα μαντηλάκια FAST-ACT® Combat Wipes μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας σε σκληρές επιφάνειες για την απομάκρυνση χημικών ιχνών και την προσρόφηση/εξουδετέρωση. Ο χρήστης θα εφαρμόσει το μαντηλάκι στην επιφάνεια και θα αρχίσει να το κινεί με κυκλική κίνηση για να έρθει σε επαφή με τα ίχνη μόλυνσης. Τ..
9.92€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60153
Το FAST-ACT® Microfiber Towel Pack περιέχει δύο πετσέτες μικροϊνών. Η πράσινη πετσέτα χρησιμοποιείται πρώτα για την απορρόφηση της περίσσειας υγρής χημικής ουσίας από την επιφάνεια και στη συνέχεια η άλλη πετσέτα που περιέχει τη σκόνη FAST-ACT® θα χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική χημική απολύμα..
92.26€
Χωρίς ΦΠΑ:74.40€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60137
Το μπουκάλι αναδευτήρα FAST-ACT® 500 γραμμαρίων είναι ιδανικό για τη μόλυνση και την προσρόφηση γνωστών και άγνωστων υγρών χημικών απειλών στις οποίες μπορεί να εκτεθείτε σε ένα περιβάλλον. Ιδανικό για χρήση σε εργαστήρια, επιτόπιες κλήσεις αντιμετώπισης κινδύνων και έκτακτης ανάγκης, καθώς και για ..
169.14€
Χωρίς ΦΠΑ:136.40€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60154
Το FAST-ACT® Powder Bottle Pack λειτουργεί γρήγορα για να μειώσει σημαντικά τους κινδύνους που σχετίζονται με κοινές βιομηχανικές χημικές ουσίες, όπως: οξέα, όξινα/καυστικά αέρια, οργανικές ενώσεις, ενώσεις φωσφόρου και θείου και πολλούς βιομηχανικούς διαλύτες. Λόγω της φύσης της καινοτόμου χημείας ..
107.63€
Χωρίς ΦΠΑ:86.80€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60138
Το FAST-ACT® 5kg Bulk Pail λειτουργεί αποτελεσματικά για την εξουδετέρωση ενός ευρέος φάσματος οξέων, προσροφά πολλές αλογονωμένες ενώσεις, εξουδετερώνει φωσφορούχες ενώσεις, εξουδετερώνει και προσροφά τόσο καυστικά όσο και βασικά αέρια, προσροφά ένα ευρύ φάσμα οργανικών ενώσεων και προσροφά και εξο..
1,045.57€
Χωρίς ΦΠΑ:843.20€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60152
Ο FAST-ACT® Wipe Bucket μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το Liquid Decon για την ομοιόμορφη εφαρμογή του FAST-ACT® στις προσβεβλημένες επιφάνειες. Το FAST-ACT® μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όπου γνωστές ή άγνωστες χημικές ουσίες αποτελούν πιθανή απειλή. Ο κάδος σκουπίσματος FAST-ACT μπορεί ν..
269.08€
Χωρίς ΦΠΑ:217.00€
Brand: TIMILON Κωδικός: va.60155
Το FAST-ACT® Individual Decontamination Mitt περιέχει σκόνη FAST-ACT® σε ένα μαξιλάρι με υπόστρωμα πολυαιθυλενίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση μιας μεγάλης ποικιλίας χημικών παραγόντων από διάφορες επιφάνειες. Το FAST-ACT® είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για την ασφ..
38.44€
Χωρίς ΦΠΑ:31.00€
Brand: A-SPE Κωδικός: va.59564
ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚH ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΕΩΣ ΚΑΙ 99,9% Η αντιμικροβιακή δράση είναι εφικτή χάρη στην ειδική επίστρωση Lock3, εφοδιασμένη με Dyphox® , που είναι ένα ενεργό φωτό-ευαισθησιογόνο. Ενεργοποιούμενη από το φως σε κάθε περιβάλλοντα χώρο, το Dyphox ® μετατρ..
68.20€
Χωρίς ΦΠΑ:55.00€
Brand: A-SPE Κωδικός: va.59557
ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚH ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΕΩΣ ΚΑΙ 99,9% Η αντιμικροβιακή δράση είναι εφικτή χάρη στην ειδική επίστρωση Lock3, εφοδιασμένη με Dyphox® , που είναι ένα ενεργό φωτό-ευαισθησιογόνο. Ενεργοποιούμενη από το φως σε κάθε περιβάλλοντα χώρο, το Dyphox ® μετατρ..
62.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)