Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

Καλόγεροι

Καλόγεροι
Brand: Ankor
Μεταλλικός καλόγερος δαπέδου με σταθερή τρίποδη βάση σε σκούρο καφέ χρώμα. Οι καλόγεροι ρούχων δαπέδου αποτελούν έξυπνη και πρακτική λύση για να είναι ο χώρος σας πάντα τακτοποιημένος..
12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.08€
Brand: Ankor
Τροχήλατη κρεμάστρα ρούχων με μεταλλικό σκελετό και πλαστικές ενώσεις με τέσσερα ροδάκια για εύκολη μεταφορά και στοπ ασφαλείας στις δύο πίσω ρόδες.Διαθέτει δύο ράφια στο κάτω μέρος και το διαθέσιμο μήκος της ράγας για κρέμασμα ρούχων είναι 55εκ.Κρεμάστρα ρούχων δαπέδου,τροχήλατη με ρυθμιζόμενο ύψο..
13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.89€
Brand: Ankor
Τροχήλατη κρεμάστρα ρούχων με δύο μεταλλικές ράγες και πλαστική βάση με τέσσερα ροδάκια για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και επιπλέον χώρο στο κάτω ράφι όπου μπορείτε να τοποθετήσετε κουτιά από παπούτσια ή ότι άλλο θέλετε.Κρεμάστρα ρούχων δαπέδου,τροχήλατη με ρυθμιζόμενο ύψος, έξυπνη,..
16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.63€
Brand: Ankor
Τροχήλατη κρεμάστρα ρούχων με ανοξείδωτη ράγα και πλαστική βάση με τέσσερα ροδάκια για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και επιπλέον χώρο στο κάτω ράφι όπου μπορείτε να τοποθετήσετε κουτιά από παπούτσια ή ότι άλλο θέλετε.Κρεμάστρα ρούχων δαπέδου,τροχήλατη με ρυθμιζόμενο ύψος, έξυπνη, πρακ..
12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.08€
Brand: Ankor
Μεταλλικός καλόγερος δαπέδου με μοντέρνο σχεδιασμό και σταθερή βάση σε άσπρο χρώμαΟι καλόγεροι ρούχων δαπέδου αποτελούν έξυπνη και πρακτική λύση για να είναι ο χώρος σας πάντα τακτοποιημένος...
15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:12.50€
Brand: Ankor
Καλόγερος δαπέδου μεταλλικός κλασικού σχεδιασμού ο οποίος διαθέτει βάση από τσιμέντο για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στον χώρο, θέση για ομπρέλες, και περιστρεφόμενη κορυφή για εύκολη χρήση και μεγαλύτερη άνεση. Ιδανικός για όλους τους χώρους..
15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.82€
Brand: Ankor
Καλόγερος δαπέδου μεταλλικός κλασικού σχεδιασμού ο οποίος διαθέτει βάση από τσιμέντο για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στον χώρο.Ιδανικός για όλους τους χώρους...
13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.21€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)