Μενου
Καλαθι

Τρόποι αποστολής

Όλα τα προϊόντα μας με την ένδειξη "Σε απόθεμα" βρίσκονται στις αποθήκες μας και μπορουν να αποσταλλούν στον πελάτη μετα την παραγγελία τους.
Το Inde spot στην Κεφαλληνίας 22 είναι μόνο για παραλαβή προϊόντων απο πελάτες που έχουν κάνει παραγγελία ηλεκτρονικά απο το site μας inde.gr .
Δεν υπάρχει η δυνατότητα της "Αμεσης Παραλαβής" απο το κατάστημά μας.
Όλα μας τα προϊόντα περνάνε απο ποιοτικό έλεγχο πριν παραδοθούν στην μεταφορική εταιρία και δεν αποστέλλονται εφόσον δεν κριθούν παραδοτέα.

Προσφορά δωρεάν μεταφορικών

Η inde.gr σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 59,00 € και πάνω σε όλη την Ελλάδα*.

* Η προσφορά δεν περιλαμβάνει αποστολές που γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας (προϊόντα με βάρος ή ογκομετρικό βάρος άνω των 10 κιλών).

Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

1) Αποστολή προϊόντος στην διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier (για προϊόντα μέχρι 10 κιλά).

2) Αποστολή προϊόντος στην διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ. έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Εντός Αττικής

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς είναι 3,50€ για αντικείμενα μέχρι 3 kg, 4,10€ για αντικείμενα μέχρι 4 kg, 5,00€ για αντικείμενα μέχρι 5 kg, 6,00€ για αντικείμενα μέχρι 6 kg, 6,50€ για αντικείμενα μέχρι 7 kg, 7,00€ για αντικείμενα μέχρι 8 kg, 8,00€ για αντικείμενα μέχρι 9 kg, 9,00€ για αντικείμενα μέχρι 10 kg.

Για αποστολές άνω των 10 kg το κόστος μεταφορών υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης προκειμένου να ερευνήσουμε και να βρούμε για εσάς την βέλτιστη προσφορά. Ενδεικτικά αναφέρεται κόστος 10,00€ για αντικείμενα μέχρι 20 kg, 15,00€ για αντικείμενα μέχρι 40 kg.

Εκτός Αττικής

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς είναι 3,60€ για αντικείμενα μέχρι 2 kg, 4,40€ για αντικείμενα μέχρι 3 kg, 4,60€ για αντικείμενα μέχρι 4 kg, 5,10€ για αντικείμενα μέχρι 5 kg, 6,10€ για αντικείμενα μέχρι 6 kg, 6,60€ για αντικείμενα μέχρι 7 kg, 7,10€ για αντικείμενα μέχρι 8 kg, 8,10€ για αντικείμενα μέχρι 9 kg, 9,10€ για αντικείμενα μέχρι 10 kg.

Για αποστολές άνω των 10 kg το κόστος μεταφορών υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης προκειμένου να ερευνήσουμε και να βρούμε για εσάς την βέλτιστη προσφορά. Ενδεικτικά αναφέρεται κόστος 15,00€ για αντικείμενα μέχρι 20 kg, 30,00€ για αντικείμενα μέχρι 40 kg.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, δύναται να γίνει η παράδοση των προϊόντων μέχρι το πρακτορείο/μεταφορική που θα υποδείξει ο πελάτης.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες. (Για το 1ο 10ήμερο του Ιανουαρίου κάθε έτους ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω απογραφής.)

Εξαιρούνται τα εμπορεύματα που είναι κατόπιν παραγγελίας των οποίων η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 30 εργάσιμες ημέρες.Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας η παράδοση ενδέχεται να χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον. Οι ανωτέρω μέρες παράδοσης μπορούν να μεταβληθούν από την εταιρεία ταχυμεταφορών/μεταφορική. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση οφειλόμενη στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.