Μενου
Καλαθι

INDE.GR - Εταιρικό Προφίλ

Inde.gr / Ο Τρόπος

Καταφέραμε δυνατές στρατηγικές συμφωνίες, με win – win δράσεις από τους προμηθευτές μας. Συγκεντρώσαμε τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο του σπιτιού αλλά και αποκλειστικότητες από νέους προμηθευτές όπου επέλεξαν μόνο εμάς για να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε τις απαιτούμενες Γνώσεις για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο, ότι συνεχίζουμε να έχουμε την Παρόρμηση και το Πάθος της δημιουργίας, επιδεικνύουμε Σεβασμό σε όλους τους προμηθευτές μας και τέλος η inde.gr αναπτύσσεται ραγδαία εξαιτίας του Γνήσιου Ενδιαφέροντoς μας απέναντι στις ανάγκες του πελάτη.

Και το αποδεικνύουμε, καθημερινά με κάθε τρόπο…

Inde.gr / Η Δέσμευση

Δεσμευόμαστε απέναντι πρώτα στη δική μας συνείδηση και μετά σε όλους σε εσάς...ότι δεν ξεχνάμε το αρχικό μας Γιατί άρχισαν όλα…

Εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ, που αναζητούσαμε εύκολα και άμεσα τον Καλύτερο της αγοράς και θέλουμε να γίνουμε Αυτός, που αξίζει να επιλέξετε γιατί σας προσφέρει Ολοκληρωμένη Εμπειρία Shopping…

Χαμηλές Τιμές – Ποικιλία Brands – Γρήγορη Μεταφορά – Δωρεάν Επιστροφή – Εγγύηση – Inde Spot – Υπηρεσίες Υποστήριξης και τέλος, Ένα Προσωπικό Δώρο σε κάθε Παραγγελία…

Inde.gr/ Οι Αξίες

Inde.gr/ Το Όραμα

Όραμα της Inde.gr, είναι να γίνει ένα ολοκληρωμένο marketplace προβολής μεγάλων αλλά και ξεχωριστών brands ειδών σπιτιού και διακόσμησης, όπου η εμπειρία του καταναλωτή θα είναι μοναδική και προσωποποιημένη.

Inde.gr/ Η Αποστολή

Με στρατηγικό προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη, αφουγκραζόμαστε όσα τον προβληματίζουν ή δυσκολεύουν και καλούμαστε να ανταποκριθούμε με λύσεις. Προσπαθούμε να καλύπτουμε συνεχώς τις επιθυμίες του, τις προσδοκίες του και να του διευκολύνουμε τον τρόπο που αγοράζει και απολαμβάνει. Eμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες κατηγορίες τη συλλογή, ώστε να καλύψουμε τις αγοραστικές δυνάμεις κάθε νοικοκυριού και να είστε σε θέση να διαλέξετε σύμφωνα με το δικό σας ύφος και αισθητική σας.

Είμαστε Υπερήφανοι για τους Αριθμούς μας:

10 + 2 Λόγους για να επιλέξετε την Inde.gr για τις αγορές σας:

Χαμηλές Τιμές σε Χιλιάδες Προϊόντα της συλλογής μας.
Γνωστά ευρωπαϊκά Brands όπως COMAS, SITRAM, BORMIOLI ROCCO, κρύσταλλα Βοημίας κ.α. και Επώνυμα ελληνικά Labels όπως ΙNART, ARLIGHT, INLIGHT, DIOMMI, KANELLOPOULOS, NEW PLAN.
Αποκλειστικότητες σε ελληνικούς μεγάλους προμηθευτές ειδών σπιτιού, επίπλων, φωτισμού και διακόσμησης
Σε κάθε σας παραγγελία, σας περιμένει ένα δώρο έκπληξη. Σχεδιάζονται συχνά events με προσφορές και extra υπηρεσίες.
Άμεση προσωπική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου, email, social media.
Υβριδικό Μοντέλο καταστήματος. Inde Spot, το pickup point σημείο εξυπηρέτησης για να δείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από κοντά, να ρωτήσετε ό, τι χρειάζεστε και να παραλάβετε ΆΜΕΣΑ χωρίς μεταφορικά έξοδα.
Αποστολές ακόμα και εύθραυστων προϊόντων, με εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς και παραλαβής.
Αfter sales υποστήριξη για το σύνολο των προϊόντων μας. Γραπτές εγγυήσεις κατασκευαστών σε χιλιάδες προϊόντα. (μαγειρικά σκεύη, φωτιστικά, έπιπλα, χαλιά κ.α.)
Υπηρεσία συναρμολόγησης και εγκατάστασης των προϊόντων μας εντός Αττικής (έπιπλα: τεχνίτης μαραγκός, φωτισμός: ηλεκτρολόγος)
Δυνατότητα custom παραγγελίας, τροποποίησης υπαρχόντων προϊόντων/κωδικών σε συγκεκριμένες κατηγορίες (φωτιστικά και έπιπλα)
Γιατί στο eshop μας, αντιμετωπίζουμε τον πελάτη μας, σαν να τον έχουμε μπροστά μας στο κατάστημά μας. Προσωποποιημένη και Προσωπική εξυπηρέτηση ενώ βρίσκεστε στο χώρο σας, γιατί σας αξίζει μια personalized shopping experience.
Γιατί αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα projects για καταστήματα, βιτρίνες, ξενοδοχεία και εστιατόρια. B2B συνεργασίες με διάρκεια και συνέπεια.