Μενου
Καλαθι

Η inde σας παρέχει και δυνατότητα αποστολής EXPRESS (24-48 ώρες) στην Αθήνα. 

Ρολόγια

Ρολόγια
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε rose gold και ασημί χρώμα. Το rose gold διαθέτει άσπρο καντράν με rose gold αριθμούς και το ασημί διαθέτει γκρι καντράν με αριθμούς σε ασημί χρώμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και τα δύο χρώματα.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό σε δύο χρώματα κατάλληλα ..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε rose gold χρώμα το οποίο διαθέτει καντράν με διακόσμηση μαύρο μάρμαρο και άσπρους αριθμούς.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό κατάλληλα για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο αλλά και την κουζίνα. Ξεχωριστά αντικείμενα για να στολίσετε το σπίτι σας αλλά και για να τα ..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε ασημί χρώμα το οποίο διαθέτει καντράν με διακόσμηση άσπρο μάρμαρο και μαύρους αριθμούς.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό κατάλληλα για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο αλλά και την κουζίνα. Ξεχωριστά αντικείμενα για να στολίσετε το σπίτι σας αλλά και για να τα προσ..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε μπεζ και γκρι χρώμα. Το μπεζ διαθέτει άσπρο καντράν με μαύρους αριθμούς και το γκρι διαθέτει γκρι καντράν με άσπρους αριθμούς. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και τα δύο χρώματα.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό σε δύο χρώματα κατάλληλα για το καθιστικό, το ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε άσπρο και ροζ χρώμα. Το άσπρο διαθέτει λευκό καντράν με μαύρους αριθμούς και το ροζ διαθέτει μπεζ καντράν με rose gold αριθμούς. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και τα δύο χρώματα.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό σε δύο χρώματα κατάλληλα για το καθιστικό, τ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: Ankor
Ρολόι τοίχου με πλαστικό πλαίσιο σε ασημί και rose gold χρώμα. Το ασημί διαθέτει γκρι καντράν με άσπρους αριθμούς και το rose gold διαθέτει μπεζ καντράν με rose gold αριθμούς. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και τα δύο χρώματα.Ρολόγια τοίχου με μοντέρνο σχεδιασμό σε δύο χρώματα κατάλληλα για το κ..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Brand: Ankor
Ξυπνητήρι πλαστικό με αθόρυβο μηχανισμό και φώς, σε σκούρο καφέ χρώμα και διακόσμηση εφέ ξύλου. Επιτραπέζια ρολόγια υψηλής ποιότητας με ευανάγνωστη οθόνη για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας...
5.90€
Χωρίς ΦΠΑ:4.76€
Brand: Ankor
Ξυπνητήρι πλαστικό με αθόρυβο μηχανισμό και φώς, σε μωβ χρώμα. Επιτραπέζια ρολόγια υψηλής ποιότητας με αθόρυβο μηχανισμό και ευανάγνωστη οθόνη για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας...
3.91€
Χωρίς ΦΠΑ:3.15€
Brand: Ankor
Ξυπνητήρι πλαστικό με αθόρυβο μηχανισμό και φώς, σε ασημί χρώμα. Επιτραπέζια ρολόγια υψηλής ποιότητας με αθόρυβο μηχανισμό και ευανάγνωστη οθόνη για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας...
3.91€
Χωρίς ΦΠΑ:3.15€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 132 (11 Σελ.)