Μενου
Καλαθι

Τρόποι πληρωμής που έχουμε στην inde.gr

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

1) Με Αντικαταβολή (Εξοφλείτε την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης)
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιβάρυνση 2,42 € συν ΦΠΑ. Η δυνατότητα αντικαταβολής παρέχεται για παραγγελίες έως 110,00 €.

α) Αντικαταβολή μέσω της εταιρείας μας (Εντός Αθηνών)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει από την εταιρεία μας μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρείας μας τη στιγμή της παράδοσης. Ισχύει για όλα τα προϊόντα. Η παράδοση με δικά μας μέσα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και αφορά αποκλειστικά περιοχές εντός της Αθήνας.

β) Αντικαταβολή μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας Courier
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μικρότερα των 10 Kg)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει μέσω της  συνεργαζόμενης εταιρείας Courier πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας Courier που θα παραδώσει την παραγγελία σας.

γ) Αντικαταβολή μέσω εταιρείας γενικών μεταφορών – πρακτορείο (υπόλοιπη Ελλάδα)
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μεγαλύτερα των 10 Kg)

Σημείωση: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) και παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή μέσω Paypal.

2) Χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
Οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής.

Oι κάρτες, οι οποίες είναι αποδεκτές είναι Visa, Mastercard.

Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται το πρωτοκόλλο SSL.

3) Άτοκες δόσεις με klarna
Για να πληρώσεις με 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική ή δάνειο. Έτσι, μπορείς να σπάσεις το ποσό της αγοράς στα 3, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout και τις υπόλοιπες 2 δόσεις τους επόμενους 2 μήνες (1 δόση/μήνα).

4) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν προτιμάτε την τραπεζική κατάθεση μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω των παρακάτω συνεργαζόμενων τραπεζών:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR90 0172 1020 0051 0211 0649 555
Δικαιούχος Λογαριασμού: INDE INTERIOR DEALS EE
BIC:PIRBGRAA

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR58 0260 2020 0003 0020 2165 929
BIC: ERBKGRAAXXX
Δικαιούχος Λογαριασμού: INDE INTERIOR DEALS EE

Εθνική Τράπεζα
Λογαριασμός: 19001312537
ΙΒΑΝ: GR04 0110 1900 0000 1900 1312 537
Δικαιούχος Λογαριασμού: INDE INTERIOR DEALS EE

Στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@inde.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.

Για προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού για την έναρξη ετοιμασίας της παραγγελίας. Η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που το κατάστημα αδυνατεί να εκπληρώσει την παραγγελία π.χ εξάντληση προϊόντων και οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη χωρίς να φέρει ευθύνη η inde.gr, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού, για τα διαθέσιμα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατά την ημέρα παράδοσης ή με συμπληρωματική κατάθεση στον προαναφερόμενο τραπεζικό λογ/σμό.

Η inde.gr δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.