Μενου
Καλαθι

Τρόποι πληρωμής που έχουμε στην inde.gr

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

1) Με Αντικαταβολή (Εξοφλείτε την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης)
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιβάρυνση 2,42 € συν ΦΠΑ. Η δυνατότητα αντικαταβολής παρέχεται για παραγγελίες έως 110,00 €.

α) Αντικαταβολή μέσω της εταιρείας μας (Εντός Αθηνών)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει από την εταιρεία μας μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρείας μας τη στιγμή της παράδοσης. Ισχύει για όλα τα προϊόντα. Η παράδοση με δικά μας μέσα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και αφορά αποκλειστικά περιοχές εντός της Αθήνας.

β) Αντικαταβολή μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας Courier
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μικρότερα των 10 Kg)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει μέσω της  συνεργαζόμενης εταιρείας Courier πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας Courier που θα παραδώσει την παραγγελία σας.

γ) Αντικαταβολή μέσω εταιρείας γενικών μεταφορών – πρακτορείο (υπόλοιπη Ελλάδα)
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μεγαλύτερα των 10 Kg)

Σημείωση: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) και παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή μέσω Paypal.

2) Χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
Οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής.

Oι κάρτες, οι οποίες είναι αποδεκτές είναι Visa, Mastercard.

Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται το πρωτοκόλλο SSL.

3) Άτοκες δόσεις με finloup
Για να πληρώσεις με 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική ή δάνειο, επίλεξε finloup στο checkout. Έτσι, μπορείς να σπάσεις το ποσό της αγοράς στα 4, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα).

Πώς να πληρώσεις με finloup:
- Επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout.
- Θα μεταφερθείς αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου.
- Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εγκριθεί το αίτημά σου και θα δεις αναλυτικά το πλάνο δόσεών σου.
- Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας για να ολοκληρώσεις την αγορά σου.
- Πληρώνεις την 1η δόση επί τόπου και τις υπόλοιπες 3 άτοκες δόσεις τους επόμενους 3 μήνες. Η χρεωστική σου κάρτα θα χρεωθεί αυτόματα για τις επόμενες δόσεις, τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου. Δεν χρειάζεται να θυμηθείς να κάνεις εσύ κάποια πληρωμή.

Εάν έχεις περισσότερες απορίες ή χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, επικοινώνησε με το team@finloup.com.

4) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν προτιμάτε την τραπεζική κατάθεση μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω των παρακάτω συνεργαζόμενων τραπεζών:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR77 0171 8500 0068 5014 8399 315
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΕΛΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
BIC:PIRBGRAA

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR8502604040000160200457657
BIC: ERBKGRAAXXX
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΕΛΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εθνική Τράπεζα
Λογαριασμός: 19000764068
ΙΒΑΝ: GR6501101900000019000764068
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΕΛΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@inde.gr ή sales@inde.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.

Για προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού για την έναρξη ετοιμασίας της παραγγελίας. Η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που το κατάστημα αδυνατεί να εκπληρώσει την παραγγελία π.χ εξάντληση προϊόντων και οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη χωρίς να φέρει ευθύνη η inde.gr, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού, για τα διαθέσιμα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατά την ημέρα παράδοσης ή με συμπληρωματική κατάθεση στον προαναφερόμενο τραπεζικό λογ/σμό.

Η inde.gr δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.