Μενου
Καλαθι

OVALINA - ΒΕΡΓΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΣΠΙΡΑΛ - GLORIA

OVALINA - ΒΕΡΓΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΣΠΙΡΑΛ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -31 %
OVALINA - ΒΕΡΓΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΣΠΙΡΑΛ - GLORIA
116.56€
169.88€
Χωρίς ΦΠΑ: 94.00€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GL.06-0782

Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.


Στήλη ντουζ Ovalina, της εταιρείας Gloria, η οποία είναι κατάλληλη για να σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό ντουζ, ενώ μεγάλο της πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι τα χέρια σας μπορούν να παραμένουν ελεύθερα, καθ"όλη τη διάρκεια του ντουζ. Επίσης, θα προσθέσει κομψότητα και μία αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας.
Περιλαμβάνει τον κορμό στήριξης, κεφαλή ντουζ και τηλέφωνο με σπιράλ και μπορείτε να την τοποθετήσετε στην ήδη υπάρχουσα μπαταρία σας ή να αγοράσετε καινούρια, καθώς στο σετ δεν περιλαμβάνεται μπαταρία. Η σύνδεση στην υπάρχουσα μπαταρία σας είναι πολύ απλή, αφού η παροχή της κεφαλής γίνεται από την μέχρι πρότινος έξοδο του τηλεφώνου, το οποίο με τη σειρά του τοποθετείται σε έξοδο που υπάρχει στην στήλη. Η εναλλαγή μεταξύ των εξόδων γίνεται μέσω του εκτροπέα. Το ύψος της είναι σταθερό και θα πρέπει να έχετε αποφασίσει εκ των προτέρων το σημείο τοποθέτησης της και να έχετε λάβει υπόψη σας το ύψος των μελών του σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να φροντίζετε η τοποθέτησή της να γίνει σε τοίχο με ευθύγραμμη γεωμετρία, ώστε το νερό να πέφτει κάθετα και όχι υπό γωνία.
Τέλος, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος είναι ανθεκτικός στη διάβρωση και τη σκουριά αλλά παράλληλα είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία.

  • Χρώμα: Ασημί
  • Ύψος: 100cm

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Απλή
Inox
Ναι
Χρώμα
Ασημί
Ρυθμιζόμενο Ύψος
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
100 cm