Μόλις ακούμε #benetton, σκεφτόμαστε Χρώμα, Φως, Παιχνιδιάρικη Διάθεση, Περιβάλλον.

Η ανοιξιάτικη συλλογή του 2022 Benetton για το σπίτι αποτελεί ένα μπουκέτο Ανανέωσης, Αισιοδοξίας και Χαράς. Αν είστε σαν εμάς, που επιζητούμε τη χαρά μέσα από τα χρώματα, τότε διαβάστε τα παρακάτω. Σας αφορά…

Η #Benetton μας δίνει μικρές λεπτομέρειες που φέρνουν μεγάλες αλλαγές για τα δωμάτιά μας. Με υφάσματα για καθημερινή χρήση, ντύνουμε τους καναπέδες μας και τους αλλάζουμε χαρακτήρα. Η νέα σειρά περιλαμβάνει πολύχρωμα, ζεστά με έμφαση στη βιωσιμότητα. -

  • Μια δυνατή πρόταση είναι το θερμό, καθαρό και φωτεινό κίτρινο.

Rainbow Ριχτάρι Καναπέ 1,40×1,90 cm – Foam BEIGE BE-0115

Τα ριχτάρια Rainbow είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι. Μια σύνθεση που τους επιτρέπει να αναπνέουν, να αντέχουν στο πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα τους δίνει μεγάλη απαλότητα και ευχάριστο άγγιγμα.

  • Για πιο γήινες προσεγγίσεις και ήσυχους χώρους, δίνουμε την πρόταση του beige. Ιδανικό για όλες τις εποχές και συνδυάζεται με minimal προσεγγίσεις.

Rainbow Ριχτάρι Καναπέ 1,40×1,90 cm – Foam BEIGE BE-0122

  • Μια κουβέρτα σε μια ήσυχη γωνιά του σαλονιού για την ώρα της ταινίας ή του διαβάσματος, δημιουργεί την αίσθηση του οικείου και της αυτοφροντίδας που χρειαζόμαστε. Ένα άγγιγμα ζεστό, ελαφρύ και απαλό για όταν και εφόσον νιώσουμε την ανάγκη να καταφύγουμε.

Κουβέρτα Cozy Casa Benetton Dark Grey BE-0662-DGY

Benetton Kids: Μια collection αφιερωμένη στην ευτυχία και το χρώμα.

Η αγαπημένη μας πρόταση για τα δωμάτια των μικρών αλλά και έφηβων παιδιών μας. Μαξιλάρια σε γεωμετρικά σχήματα, βασικές γραμμές, ποιοτικά υλικά και ιταλική κομψότητα. Φωτεινά, πολύχρωμα τα υφάσματα με το γνωστό και αγαπημένο logo της Benetton. Σκεφτείτε τα στα υπνοδωμάτια των παιδιών, πόσο χρώμα και θετική ενέργεια θα πλημμυρίσουν αυτά τα μαξιλάρια. Περισσότερη ενέργεια, διάθεση για να κάνουμε πράγματα, ανανεωμένη επιθυμία για αλλαγή.

Rainbow Μαξιλάρι 40×40 cm Βαμβακερό Benetton Blue

Rainbow Μαξιλάρι 40×40 cm Βαμβακερό Benetton Pink

Rainbow Μαξιλάρι 40×40 cm Βαμβακερό Benetton Rainbow

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικά OEKO-TEX και Better Cotton Initative (BCI), τα οποία εγγυώνται συμμόρφωση με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και φροντίδας για το περιβάλλον. H #Benetton στην Inde.gr. Καλωσορίζουμε την Benetton στο δίκτυο των αποκλειστικών συνεργατών μας. Μια στρατηγική συνεργασία που σας δίνει πρόσβαση σε Μοναδικές προσφορές αλλά και Αποκλειστικούς κωδικούς προϊόντων που διατίθενται μόνο online και μόνο από επιλεγμένα e shops. Ανακάλυψε τώρα την collection άνοιξη καλοκαίρι SS22. ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μόνο για λίγες ημέρες.