Benetton Μπουρνούζια και Πετσέτες για όλη την οικογένεια.

Πετσέτα VS Μπουρνούζι
Με αφορμή τη νέα σειρά SS22 της Benetton, ανοίγουμε το θέμα Μπουρνούζι ή Πετσέτα.
Αλήθεια, τι τύπος είσαι εσύ;
Τι είναι για εσένα ιδανικό για να στεγνώσεις το σώμα σου;


Rainbow Μπουρνούζι με κουκούλα Κόκκινο Βαμβακερό 100% - ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και βέβαια τιμών, έτσι είναι δύσκολο να κάνουμε τη σωστή για εμάς επιλογή. Η inde.gr με την εμπειρία και τις γνώσεις της, μας δίνει βασικά tips για τη σωστή επιλογή. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς να επιλέξουμε ένα πραγματικά όμορφο, άνετο και υψηλής ποιότητας μπουρνούζι ή μια αφράτη απαλή πετσέτα.

  1. Αγοράζουμε καλής ποιότητας προϊόντα εξαρχής, για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, άρα και μεγαλύτερο κέρδος από την αγορά μας. Μόνο υψηλής ποιότητας μπουρνούζια εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντας ευχάριστη αίσθηση άνεσης για καιρό.


Rainbow Μπουρνούζι Large/XLarge με κουκούλα Μπλέ Βαμβακερό 100% - ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

  1. Το ύφασμα της πετσέτας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά της. Δεν επηρεάζει μόνο την απορροφητικότητα, αλλά την απαλότητά της και την ανθεκτικότητά της μετά από τα πλυσίματα. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, γλιτώνουμε την αίσθηση «γυαλόχαρτου» μετά από μερικά πλυσίματα.


  1. Δεν είναι όλες οι ποιότητες πετσέτας και μπουρνουζιού οι ίδιες. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές ανώνυμες εταιρίες ή εταιρίες που πωλούνται σε καταστήματα με λευκά είδη ή σε πάγκους λαϊκής που ναι μεν παρέχουν βαμβακερά ή μικροϊνών υφάσματα πετσετών ή μπουρνουζιών αλλά οι συνθέσεις τους δεν είναι κατάλληλες για συνθήκες πισίνας, θάλασσας ή και γενικά για συχνή χρήση. Μετά από λίγο διάστημα, αρχίζουν να μυρίζουν τα χρώματα και να λεπταίνει πολύ η ύφανσή τους.


 
  1. Σημαντικός παράγοντας είναι το μπουρνούζι να σας κάνει να νιώθετε άνετα, το οποίο σημαίνει απαλότητα υφάσματος. Θα βρείτε πολλά υλικά στην αγορά, αλλά το πιο φιλικό στην επιδερμίδα μας, είναι το 100% βαμβακερό. Ύφασμα φιλικό για το δέρμα το οποίο με τη σωστή συντήρηση διατηρεί την απαλότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα είναι ακόμα ασυναγώνιστο σε απορροφητικότητα.


 
  1. Οι περισσότερες εταιρείες δεν παράγουν προϊόντα από πιστοποιημένα υλικά, οπότε η χρήση τους είναι επισφαλής ειδικά για τα δικά μας παιδιά.


 
  1. Οι πιο πυκνές πετσέτες απορροφούν περισσότερο νερό από τις ελαφριές πετσέτες. Ελέγχεται πάντα το gsm στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που αγοράζετε.


  1. Το μπουρνούζι χρησιμοποιείται κατά κόρον σε κολυμβητήρια, θάλασσες, σπα και σάουνες τόσο από αθλητές που πηγαίνουν για άσκηση όσο και για όσους πάνε για χαλάρωση και ψυχαγωγία.


Απαραίτητα χαρακτηριστικά του για να σας βολέψει είναι να διαθέτει κουκούλα για να στεγνώνει τα μαλλιά σας, να σκουπίζεστε και αλλάζετε καλύπτοντας όλο το σώμα σας, χωρίς να εκτίθεστε και χωρίς να κρυώνετε.

  1. Το μπουρνούζι έναντι της πετσέτας, διαθέτει δύο τσέπες που δεν είναι καθόλου περιττές. Χρειάζονται για μεταφορά μικρών αξεσουάρ κολύμβησης, ή κλειδιών, μια χτένα, ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά και πολλά ακόμα χρήσιμα. Η ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους πολύ.
  1. Το μπουρνούζι επίσης χρησιμοποιείται από ομάδες κολύμβησης, ομάδες Water Polo και παιδιά μικρότερων ηλικιών και εφήβους γιατί πριν την προπόνηση κάνουν ζέσταμα και τους κρατάει όσο το δυνατόν πιο ζεστά σε συνθήκες υγρασίας και κρύου.


Extra Inde Tips:
  • Το μπουρνούζι σου μετά τις 4 φορές που το έχεις φορέσει και το έχεις αφήσει να στεγνώσει κρεμασμένο στο μπάνιο σου, αναπτύσσονται μικρόβια, τα οποία σίγουρα δεν θέλεις να έρθουν επίσκεψη στο σώμα σου...
  • Οι υγρές πετσέτες είναι εστία μούχλας και μικροβίων. Μαζί με την απορρόφηση του νερού, παίρνουν μυρωδιές, νεκρά κύτταρα ακόμα και σαπούνι από το σώμα σας. Επομένως, πρέπει να είστε επιμελείς όταν πρόκειται για τη διατήρηση της υγιεινής.

ΥΠΕΡΟΧΗ BENETTON και στα είδη μπάνιου.


Στην inde.gr, επιλέγουμε #benetton και στο μπάνιο γιατί:

  1. Έχουν το Ιδανικό βάρος υφάσματος για εύκολη και άνετη μεταφορά.
  2. Έχουν την κατάλληλη πλέξη που να απορροφάει την υγρασία και να αντέχει σε χρήση κοντά σε χλώριο και αλατόνερο.
  3. Οι υψηλής ποιότητας πετσέτες είναι μεγάλες, χνουδωτές, απαλές και σε εντυπωσιακά χρώματα.
  4. Οι πετσέτες και τα μπουρνούζια Benetton είναι από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι 360gsm. Απίστευτα δυνατό, ανθεκτικό και προσφέρει την μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Έχουν κομψό σχεδιασμό και προσεγμένα φινιρίσματα.
  6. Διαθέτουν πιστοποιητικά OEKO-TEX που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες και είναι ασφαλή για το δέρμα. Επιπλέον, διαθέτουν Better Cotton Initative (BCI), τα οποία εγγυώνται συμμόρφωση με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και φροντίδας για το περιβάλλον
  7. Παράγονται στην Ελλάδα.
  8. Προσφέρονται σε ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ φωτεινά χρώματα και ιταλική φινέτσα.