Δημιουργήστε ένα σπίτι, με την δική σας υπογραφή.

Το δικό σας eshop που συγκεντρώνει τις πιο Χαμηλές τιμές από κορυφαία Βrands σε είδη σπιτιού και διακόσμησης, προσφέροντας Ποιοτικές extra υπηρεσίες και Προσωποποιημένη εμπειρία αγοράς.

Η Παρέα της Inde.gr

Πίσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει μια ομάδα Φίλων, όχι αλγόριθμοι, κώδικας, στατιστικά και αυτοματισμοί. Για εσάς, είμαστε … η Γαλάτεια, ο Νίκος, ο Φίλιππος, ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Γιώργος και έτσι να μας ζητάτε όταν μας χρειάζεστε. Ενώσαμε τις Δυνάμεις μας, τις Γνώσεις μας, το Χρόνο μας αλλά κυρίως την Ενέργειά μας για να σας προσφέρουμε ένα δυναμικό κατάστημα με όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι για να γίνει Σπιτικό.


Η Ανάγκη.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2019, Παρασκευή βράδυ, μαζεμένοι με τα έτερα ήμισυ στο μπαλκόνι της Γαλάτειας. Ανάμεσα σε κούτες, στοιβαγμένες θήκες, πλαστικά boxes, αμπαλαρισμένες συσκευές, πίνουμε μπύρες, κάνοντας σχέδια και βλέποντας μπροστά μας τη «μεγάλη εικόνα»...το νέο της σπιτικό! Ο Νίκος έχει ανοίξει το laptop, ο Φίλιππος, ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι έχουν τα κινητά ανά χείρας και η Γαλάτεια σαν αρχηγός της αποστολής διαβάζει τη λίστα με διάφορα είδη που χρειάζεται για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 6 Άνθρωποι με 6 διαφορετικές συσκευές προσπαθούμε ταυτόχρονα να βρούμε την πιο συμφέρουσα επιλογή καταστήματος για το ίδιο αντικείμενο. Ένα ολόκληρο βράδυ, κράτησε η αναζήτηση των προϊόντων, γιατί ο νικητής δεν ήταν εύκολο να αναδειχθεί. Άλλος έβρισκε τον φτηνότερο, άλλος αυτόν με τα δωρεάν μεταφορικά, άλλος το κατάστημα με τη δυνατότητα επιστροφής, ενώ άλλος εκείνο που συγκέντρωνε τις πιο θετικές κριτικές. Βρισκόμασταν μπροστά σε ένα γρίφο που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι, σύγχρονοι, καταναλωτές στο internet. Το πρόβλημα είναι η άβυσσος του διαδικτύου, ο αμέτρητος αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων, των μηχανών συγκρίσεων τιμών, ο όγκος των διαφημίσεων και των παραθύρων που πετάγονται μπροστά σου χωρίς να μπορείς να ξεφύγεις. Χαοτικές αναζητήσεις για να ανακαλύψεις αυτό το κατάστημα που τελικά σε συμφέρει. Στη συνάρτηση Τιμή – Αξιοπιστία – Μεταφορικά – Τρόπος Αποστολής - After Sales Υποστήριξη και τόσων άλλων αναγκών.


Η εξίσωση δύσκολη αφού τα κριτήρια δεν είναι Aριθμητικά αλλά Ποιοτικά.

Ποιος είναι τελικά αυτός που συμφέρει; Είναι αυτός που βγαίνει πρώτος στο πλεονέκτημα χαμηλότερης τιμής; Ή αυτός, που παρέχει extra υπηρεσίες; Ή μήπως αυτός με τις πιο αξιόπιστες μαρτυρίες των πελατών του;


Η Λύση.

Και έτσι, γεννήθηκε η ιδέα που ήρθε να απαντήσει στην ανάγκη της παρέας, των φίλων, των συγγενών και τέλος του κοινού της inde.gr που την γνώρισε και την εμπιστεύτηκε. Η δημιουργία ενός eshop που απευθύνεται σε ψαγμένους καταναλωτές που δεν ζητούν μόνο χαμηλές τιμές, αλλά ολοκληρωμένες εμπειρίες από ό,τι επιλέγουν και χρειάζονται. Και τότε, σηκώσαμε τα μανίκια…ξεκίνησαν τα ξενύχτια, οι επικοινωνίες, τα ραντεβού, οι επισκέψεις σε εγχώριες εκθέσεις και ταξίδια στο εξωτερικό όπως τα showrooms στην Ambiente στην Φρανκφούρτη και στη Macef στο Μιλάνο. Γνωρίσαμε κόσμο, αναλύσαμε την αγορά, τις ανάγκες του κοινού, μπλέξαμε με ατελείωτες ώρες κώδικα αλλά και financial reports … Με πάθος και προσωπικό ενδιαφέρον, ασχοληθήκαμε με τα trends και τη διακόσμηση που προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι της Ευρώπης, για να τα φέρουμε διαδικτυακά inde – μπροστά σας. Επενδύσαμε Χρόνο, Κόπο, Χρήμα και μας έχασαν για καιρό τα σπίτια μας, αλλά το αποτέλεσμα μάς δικαιώνει… Δημιουργήσαμε μια εύχρηστη, τίμια και ολοκληρωμένη πλατφόρμα για το σπίτι την Inde.gr…


What's Inde.gr it for you; 

10 + 2 Λόγοι για να επιλέξετε την Inde.gr για τις αγορές σας… 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Γιατί στην Inde.gr