Μενου
Καλαθι

FORTE-RIMLESS ΛΕΚΑΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΑ - HUIDA - GLORIA

FORTE-RIMLESS  ΛΕΚΑΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΕ  ΚΑΛΥΜΜΑ - HUIDA - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -31 %
FORTE-RIMLESS ΛΕΚΑΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΑ - HUIDA - GLORIA
182.28€
265.36€
Χωρίς ΦΠΑ: 147.00€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GL.17-6639

Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.


Κρεμαστή λεκάνη Forte της εταιρείας Gloria, χωρίς καζανάκι. Η τοποθέτηση της γίνεται στον τοίχο χωρίς να ακουμπά το πάτωμα και αποτελεί μία μοντέρνα και πρακτική επιλογή. Ο καθαρισμός της είναι πολύ εύκολος καθώς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτα σημεία. Για να είναι πλήρως λειτουργική θα πρέπει να συνδυαστεί με εντοιχιζόμενο καζανάκι. Η λεκάνη μπορεί να αντέξει μεγάλο βάρος καθώς δεν εγκαθίσταται απλά στον τοίχο αλλά στην πραγματικότητα στηρίζεται στη βάση του καζανακίου.
Η έξοδος της αποχέτευσης είναι στην πίσω πλευρά της λεκάνης, κάτι που σημαίνει ότι συνδέεται με σωληνώσεις που βρίσκονται στον τοίχο.
Το καπάκι διαθέτει μηχανισμό αργού κλεισίματος, το οποίο με μια απαλή ώθηση κλείνει σιγά-σιγά και αθόρυβα, χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσετε χειροκίνητα μέχρι τη βάση της λεκάνης.
Τέλος, δεν διαθέτει χείλος και έτσι το νερό που εγχύεται από το καζανάκι καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της λεκάνης και καθαρίζει καλύτερα. Ένα επίσης βασικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να καθαρίσετε εσωτερικά τη λεκάνη πολύ πιο εύκολα.

  • Τύπος: Λεκάνη Κρεμαστή
  • Σιφόνι: Πίσω

Τύπος
Λεκάνη Κρεμαστή
με Καζανάκι
Όχι
Σιφόνι
Πίσω
Soft Close
Ναι
Slim
Όχι
Χωρίς Κάλυμμα
Όχι
Rimless
Ναι
Παιδική
Όχι
με Μπιντέ
Όχι
Χρώμα
Λευκό