Μενου
Καλαθι

ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ 28εκ.ANKOR - Ankor 832194

ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -20 %
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ  28εκ.ANKOR - Ankor 832194
ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ 28εκ.ANKOR - Ankor 832194
18.90€
23.62€
Χωρίς ΦΠΑ: 15.24€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 832194
  • Βάρος: 3.60 kg
  • Διαστάσεις: 45.50cm x 28.00cm x 4.60cm

Βρείτε Προϊόντα Ankor σε προσιτές τιμές.

Σχαροτήγανο από μαντέμι 28εκ. με 100% φυσική επίστρωση (seasoned) με φυτικό λάδι κ έτοιμο για χρήση. Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εστίες, τις ψησταριές μπάρμπεκιου κ τους φούρνους. Παρέχει εξαιρετική κατανομή κ διατήρηση της θερμότητας.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ Βήμα 1: Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Για επίμονους λεκέδες, σιγοβράστε λίγο νερό για 3-5 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε τη ξύστρα αφού κρυώσει το τηγάνι. Βήμα 2: Στεγνώστε αμέσως και προσεκτικά με ένα πανί χωρίς χνούδι ή χαρτοπετσέτα. Στα μαντεμένια σκεύη δεν αρέσει η συνεχής επαφή με το νερό. Εάν παρατηρήσετε λίγο μαύρο υπόλειμμα στην πετσέτα σας, είναι απλώς το seasoning και είναι απολύτως φυσιολογικό. Βήμα 3: Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπολείμμα λαδιού. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-SEASONING Βήμα 1:Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπόλειμμα λαδιού. Βήμα 2: Τοποθετήστε το σκεύος ανάποδα στο φούρνο . Τοποθετήστε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος ή αλουμινόχαρτο στην κάτω σχάρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει.