Μενου
Καλαθι
Αγόρασε με 4 άτοκες,χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα

Πιεσόμετρα σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Πιεσόμετρα σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Πιεσόμετρα - Η inde.gr σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Επιλέξτε ιδανικούς και λειτουργικούς συνδυασμούς στην κατηγορία Πιεσόμετρα, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων από τα πιο γνωστά brands της αγοράς.
Brand: Beper Κωδικός: con.7361
Βρείτε Προϊόντα Beper σε προσιτές τιμές.Παλμικό οξύμετρο δαχτύλου Beper P303MED050Η Beper σας εξοπλίζει με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο Παλμικό οξύμετρο δαχτύλου για να μένετε διαρκώς ενήμεροι για την πορεία της υγείας σας.Μετρά με ακρίβεια:τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2)τους καρ..
21.90€
Χωρίς ΦΠΑ:17.66€
Beper 40.121 Πιεσόμετρο Καρπού Beper 40.121 Πιεσόμετρο Καρπού
Τελευταία τεμάχια
Brand: Beper Κωδικός: con.2973
Βρείτε Προϊόντα Beper σε προσιτές τιμές.BEPER Πιεσόμετρο ΚαρπούΔιάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την πίεση σας, όπως η σωματική κούραση, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις, τα φάρμακα, το άγχος και για αυτό είναι σημαντικό να μετράτε την πίεση στην άνεση του σπιτιού σας με αυτό το εύχρηστο π..
21.95€
Χωρίς ΦΠΑ:17.70€
Beper 40.120 Πιεσόμετρο Βραχίονα
Τελευταία τεμάχια
Brand: Beper Κωδικός: con.2972
Βρείτε Προϊόντα Beper σε προσιτές τιμές.BEPER Πιεσόμετρο ΒραχίοναΔιάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την πίεση σας, όπως η σωματική κούραση, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις, τα φάρμακα, το άγχος και για αυτό είναι σημαντικό να μετράτε την πίεση στην άνεση του σπιτιού σας με αυτό το εύχρηστο..
31.84€
Χωρίς ΦΠΑ:25.68€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)