Μενου
Καλαθι

Τηλέφωνα σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Τηλέφωνα σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Τηλέφωνα - Η inde.gr σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Επιλέξτε ιδανικούς και λειτουργικούς συνδυασμούς στην κατηγορία Τηλέφωνα, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων από τα πιο γνωστά brands της αγοράς.
BOBETA - ΚΕΦΑΛΗ NTOYZ ΚΟΥΤΙ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -31 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.06-2505
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Κεφαλή ντουζ, της εταιρείας Gloria, η οποία είναι κατάλληλη για να σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό ντουζ, ενώ μεγάλο της πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι τα χέρια σας μπορούν να παραμένουν ελεύθερα, καθ"όλη τη διάρκεια του ντουζ. Επίσης, θα προσθέσει κομψότητ..
22.32€ 32.24€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
AMICA - ΤΗΛΕΦΩNO NTOYZ ΣΥΣΚ/ΣΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.22-0133
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Τηλέφωνο ντους της εταιρείας Gloria, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να αντικαταστήσετε το παλιό φθαρμένο σας τηλέφωνο, είτε για να δώσετε μία αίσθηση ανανέωσης στο μπάνιο σας. Εκτός από την χρήση του για να κάνετε ντους, μπορείτε να το χρησι..
3.72€ 6.20€
Χωρίς ΦΠΑ:3.00€
ΣΤΗΡIΓΜΑ SMART ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ + ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -23 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.03-5320
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Στήριγμα ντουζ της εταιρείας Gloria, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τοποθετείτε το τηλέφωνο του ντουζ, όταν ολοκληρώσετε το μπάνιο σας. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σε περίπτωση που το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία και χρειάζεται να..
4.96€ 6.45€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
ΣΤΗΡΙΓΜΑ LOCAL ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -26 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.03-1307
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Στήριγμα ντουζ το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τοποθετείτε το τηλέφωνο του ντουζ, όταν ολοκληρώσετε το μπάνιο σας. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σε περίπτωση που το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία και χρειάζεται να έχετε ελεύθερα χέρια...
2.48€ 3.35€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Εμφάνιση 28 έως 31 από 31 (4 Σελ.)