Μενου
Καλαθι

Τηλέφωνα Απλά σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Τηλέφωνα Απλά σε τεράστια γκάμα & σε μοναδικά σχέδια

Τηλέφωνα Απλά - Η inde.gr σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Μπάνιο >Υδραυλικά > Τηλέφωνα > Τηλέφωνα Απλά

Επιλέξτε ιδανικούς και λειτουργικούς συνδυασμούς στην κατηγορία Τηλέφωνα Απλά, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων από τα πιο γνωστά brands της αγοράς.
AMICA - ΤΗΛΕΦΩNO NTOYZ ΣΥΣΚ/ΣΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.22-0133
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Τηλέφωνο ντους της εταιρείας Gloria, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να αντικαταστήσετε το παλιό φθαρμένο σας τηλέφωνο, είτε για να δώσετε μία αίσθηση ανανέωσης στο μπάνιο σας. Εκτός από την χρήση του για να κάνετε ντους, μπορείτε να το χρησι..
3.72€ 6.20€
Χωρίς ΦΠΑ:3.00€
ΣΤΗΡIΓΜΑ SMART ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ + ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -23 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.03-5320
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Στήριγμα ντουζ της εταιρείας Gloria, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τοποθετείτε το τηλέφωνο του ντουζ, όταν ολοκληρώσετε το μπάνιο σας. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σε περίπτωση που το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία και χρειάζεται να..
4.96€ 6.45€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
ΣΤΗΡΙΓΜΑ LOCAL ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ - GLORIA
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -26 %
Brand: GLORIA Κωδικός: GL.03-1307
Βρείτε Προϊόντα GLORIA σε προσιτές τιμές.Στήριγμα ντουζ το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τοποθετείτε το τηλέφωνο του ντουζ, όταν ολοκληρώσετε το μπάνιο σας. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σε περίπτωση που το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία και χρειάζεται να έχετε ελεύθερα χέρια...
2.48€ 3.35€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Εμφάνιση 28 έως 30 από 30 (4 Σελ.)